Community: Mijn kind is hoogbegaafd en nu...

Overleg en stel je vragen met gelijkgestemde ouders.

De community geeft steun bij de vragen die je hebt als ouder van een hoogbegaafde kind. Het is fijn om te overleggen met andere ouders van hoogbegaafde kinderen.

Vragen als:

Mijn kind voelt zich onbegrepen... Mijn kind loopt vast op school... Mijn kind krijgt fysieke klachten... Mijn kind is niet gelukkig...`Wat kan ik als ouder doen?` , kunnen we met elkaar bekijken. Daarnaast is Marjon ook actief in de Community Hoogebegaafdheid om te ondersteunen en vragen te beantwoorden.

Marjon Lugthart BSW; Hoogbegaafdheidsspecialist

Vragen van ouders... in de Community krijg je antwoorden...

Mijn kind gaat elke dag met buikpijn naar school: `Ik vind school saai en niet leuk`!`. Dat is het enige wat hij zegt. De leerkracht herkent het niet! Ik wil als ouder zo graag iets doen maar ik weet niet wat?
Ouder van een kind uit groep 4.
Mijn dochter zit nog maar 10 maanden in groep 1. Zij komt elke dag met een wit, sip gezichtje uit school. `Ik wil niet alleen maar buitenspelen, ik wil rekenen!` Hoe los ik het op? School ziet het niet!
Ouder van een kind uit groep 1.
Ik krijg mijn dochter niet uit haar bed om naar school te gaan; buikpijn, hoofdpijn, misselijk... In het weekend staat ze vroeg en vrolijk naast haar bed. Op zondagavond begint de ellende al. Wat kan ik doen?
Ouder van een kind uit groep 6.

We zijn in voorbereiding van de community...

We starten binnenkort...